Rólunk

A legfőbb értékek az életben a szeretet, tisztelet, becsület, segítség, törődés, gondoskodás, és odaadás. Ezt valljuk.

〜 Edit & Peti 〜

40 éve vagyunk egy pár.

Sorsunk gyermekként kovácsolódott össze, szerelmünk 40 év után is széppé varázsolja minden napunkat. Ritka ajándék ez az élettől. De meg is becsüljük. Megdolgoztunk érte.

Három csodálatos gyermekünk ékes bizonyítéka annak, hogy a családi értékek, amiket mamitól, papától vagy a szüleinktől kaptunk igenis továbbadhatók. Nincs semmi gond a mai fiatalokkal. Sőt! Ugyanolyan erősek, tüzesek, eszesek, életrevalók, és helyesek, mint annak idején Petőfi volt, vagy mint amilyenek mi voltunk fiatal korunkban.

A családi értékeket őrző, jelképező fáklyát már továbbadtuk gyermekeinknek és ők viszik tovább – a család szeretetét, megbecsülését, a nagymamák, nagypapák iránti szerető gondoskodást, a sok – sok segítséget, támogatást melyet most már ők adnak nekik.

Milyen értéket adhatunk át gyermekünknek, hogy boldog, szép élete legyen?

Azokat a dolgokat, amiket mi kaptunk a szüleinktől, anyától, apától, nagyitól, déditől.

Azoktól, akik mindig mellettünk álltak, óvó, védő szeretettel, a sok törődéssel, és féltő gondoskodással.

Ezek a legfőbb családi értékek, amikben hiszünk, amit a szüleink igyekeztek átadni, elmondani, megmutatni nekünk.

A szívünk mélyén jól tudjuk, érezzük, hogy ezeket a családi értékeket követve jó úton járunk.
Ez az, amit mi is tovább tudunk adni a gyermekünknek.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a mai modern világban az esküvőre készülő fiatalok szülei tovább tudják adni a családi értékeket, melyek az esküvőt követő Új Életben elkísérik gyermekeiket.

Ez a menyasszonyi láda a családi értékek, örökségek őrzőjének a jelképe.

A láda, amely gyönyörű, méltó rejtekül szolgál, mindannak, amit érdemes megőrízni, ami mindig eszünkbe juttatja azokat, akik szeretete, gondoskodása elkísért minket, és azokat, amiket tovább kell adnunk nekünk is, míg világ a világ.

Hisz a szeretet az az összetartó erő, az a csodálat, mely erőt és életet ad, mely felemel és átsegít minden nehézségen az életben.

Call Now Button